Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Παραστάσεις Απρίλη στο Συνεργατικό Καφενίο Ακαδημίας Πλάτωνος

Παραστάσεις Απριλίου στο Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος - Μοναστηρίου 40, Ακαδημία Πλάτωνος
Καραγκιοζοπαίχτης: Τάσος Ανδριώτης
Είσοδος: με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά




Πέμπτη 12 Απριλίου 21:00
"Ο θείος από την Αμερική
για ενήλικες


Ένας πλούσιος θείος φτάνει από την Αμερική για να επισκεφθεί τα ανήψια του. Όμως τα ανήψια του θέλουν να εκμεταλλευτούν την μεγάλη περιουσία του. Εδώ ο Καραγκιόζης πρωταγωνιστεί σε μια πολύπλοκη κωμωδία όπου σκιαγράφονται διάφορες πλευρές της ανθρώπινης ζωής σε ζητήματα όπως η απληστία, η αδικία και τα σχετικά.
 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Κυριακή 15 Απριλίου 13:30
"Ο Καραγκιόζης στη Σελήνη"



Ένας τρελοεπιστήμονας ψάχνει εθελοντές για να ταξιδέψουν στη σελήνη. Στον πυραύλο μπαίνει ο Καραγκόζης και η παρέα του. Μόλις φτάσουν στον προορισμό τους, συναντούν την αρχόντισσα Σελήνη με την οποία είναι ερωτευμένος ο πολεμοχαρής Άρης. Η Σελήνη όμως δεν τον θέλει και ζητάει τη βοήθεια του Καραγκιόζη. Ο Καραγκιόζης με τον Πλούτωνα, πατέρα της Σελήνης, θα εναντιωθούν στον Άρη. Μια συναρπαστική περιπέτεια φαντασίας με πολλά οπτικά εφέ και γέλια μέχρι δακρύων!

 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 19 Απριλίου
"Τα 82 εντάλματα του Καραγκιόζη"


Στο σαράι υπάρχουν 82 εντάλματα συλλήψεως του Καραγκιόζη. Ο Καραγκιόζης μαθαίνει ότι καταζητείται και σκαρφίζεται ένα κόλπο για να τη γλιτώσει. Θα τη γλιτώσει άραγε; Μια απολαυστική επίκαιρη κωμωδία.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Κυριακή 22 Απριλίου 17:00



Ο Γιώργος Μαυρομιχάλης ανακαλύπτει ότι κάποιος κλέφτης του παίρνει το τυρί απ' το τυροκομείο. Έτσι παίρνει τον Καραγκιόζη βοηθό του ώστε να φυλάξουν καραούλι μέχρι να εμφανιστεί ο κλέφτης. Ξαφνικά εμφανίζεται μια γυναίκα όπου του χαμογελάει μα λαλιά δε βγάζει. Ο Γιώργος Μαυρομιχάλης την ερωτεύεται και την παίρνει σπίτι του. Οι κάτοικοι της περιοχής καθώς πιστεύουν ότι η κοπέλα αυτή είναι νεράιδα ξεσηκώνονται ενάντια του Μαυρομιχάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου